Dr. Kovács Milán

traumatológus és ortopéd szakorvos, sportszakorvos

 • Rendelési idők:

  Hétfő: 9:00 - 14:00

  Kedd: 11:00 - 17:30

  Szerda: 9:00 - 14:00

  Csütörtök: 11:00 - 17:30

   

  Ha friss sérülés miatt kér baleseti konzultációt, az elsőbbséget élvez, rendelési időn kívül is jelezheti hétköznapokon.

 • dr-kovacs-milan
 • Rendelő:

  6728 Szeged, Dorozsmai út 6.

  (az Ortocenter épülete, Izabella hídtól rögtön balra, ingyenes parkolással)

  Bejelentkezés: +36-20 537-0410
 • Rólam:

  Kovács Milán 1983-ban született. Jelenleg három kislány boldog édesapja. Egyetemi tanulmányait Szegeden fejezte be 2010-ben, majd a Traumatológiai Klinikán kezdett dolgozni, ahol baleseti sebészeti és ortopédiai műtéti, szakrendelői és fekvőbeteg osztályon szerzett szakmai tapasztalatokat. Szakvizsgáját követően azonnal megkezdte a sportorvosi ráépíthető szakvizsga gyakorlatait. Sportorvosi szakvizsgáját 2020 novemberében szerezte meg. Eközben a nagycsaládos lét mellett heti, átlagosan öt edzésen vesz részt, illetve négyet ő maga vezet. Rendelésein alapgondolatait a mozgást szerető életmód vezérli. A Jómozgás Kft. alapító orvosa, a Klinikától független rendeléseit 2018. májusától megszakítás nélkül végzi.

 • Végzettségek:

  2010: orvosi diploma
  2016: sportedzői oklevél
  2017: ortopéd-traumatológiai szakvizsga
  2018: korrektív tréner, illetve rehabilitációs mesteredzői minősítés
  2020: sportorvosi szakvizsga

Dolnay Andrea

Vízvarázs divízió vezető, szakmai felelős úszóedző

 • Rólam:

  Dolnay Andi vagyok, Budapesten születtem és mivel édesapám vízilabda edző volt, gyakorlatilag a BVSC uszodában nőttem fel. Hat évesen kezdtem vízilabdázni, majd többszörös utánpótlás válogatott lettem. 18 évesen ösztöndíjjal New Yorkban tanultam tovább, ahol úsztam és vízilabdáztam az egyetemi csapatban. Az üzleti diploma megszerzése után néhány évig a szakmámban dolgoztam, de nem sokkal később csatlakoztam New York legnagyobb úszóiskolájához, ahol 6 éven keresztül tanítottam gyerekeket 6 hónapos babáktól 18 éves vízilabdásokig. A férjemmel létrehoztunk egy vízilabda szakosztályt, de az igazi szerelem a picik tanítása lett, különösen gyermekeim születése után. Az egyik legjobb érzés a világon, amikor látom őket mosolyogni, hogy mennyire elemükben vannak a vízben, mennyire élvezik a szabad mozgás örömét.

Kőszegi-Dikán Dóra

gyógytornász-fizioterapeuta

 • Rólam:

  Kőszegi-Dikán Dóra vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2021-ben gyógytornász-fizioterapeutaként. A testmozgás és az egészségtudatosság fontos szerepet tölt be az életemben, ezért is választottam ezt a hivatást. Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem azért, hogy a pácienseimmel közösen kitűzött célt a leghatékonyabb egyénre szabott módszerekkel érjük el.

   

  Milyen esetekben tudok segíteni?

  Sportsérülések utáni rehabilitáció, térd- és bokaszalag sérülés, gerincsérv, ízületi fájdalom, ízületi porckopás, derék-, nyak- és vállfájdalom, lúdtalp, műtétek utáni rehabilitáció.

   

  Találkozzunk a rendelőben, ha valami fáj, feszül, meghúzódott, elszakadt, eltört, begyulladt, vagy ha csak egészséged fejlesztéséért akarsz tenni!

  Külön gyógytorna teremben komplex mozgásszervi állapotfelmérés, Flossing terápia, Dorn terápia, SMR hengerezés elérhető.

   

  "Mert a mozgás az élet, az élet pedig mozgás."

  Ron Fletcher

   

  Szakmai továbbképzéseim:

  2021.09.03. Dorn Terápia és Breuss masszázs (Dorn International Hungary)

  2021.09.26. Flossing terápia (Feövenyessy Medical Fitness Akadémia)

   

  Baján nőttem fel. Eddigi életem során különféle sportokban kipróbáltam magam: úszás, atlétika, lovaglás, röplabda. Szeretek szabadidőmben kerékpározni, túrázni és hegedülni. Férjemmel 2021 augusztusa óta élek Szegeden.