Dr. Kovács Milán

traumatológus és ortopéd szakorvos, harcművész sportoló, sportedző

 • Rendelési idők:

  Hétfő: 9:00 - 14:00

  Kedd: 11:00 - 18:00

  Szerda: 9:00 - 12:00

  Csütörtök: 11:00 - 17:30

   

  Ha friss sérülés miatt kér baleseti konzultációt, az elsőbbséget élvez, rendelési időn kívül is jelezheti hétköznapokon.

 • dr-kovacs-milan
 • Rendelő:

  6728 Szeged, Dorozsmai út 6.

  (az Ortocenter épülete, Izabella hídtól rögtön balra, ingyenes parkolással)

 • Rólam:

  Kovács Milán 1983-ban született. Jelenleg három kislány boldog édesapja. Egyetemi tanulmányait Szegeden fejezte be 2010-ben, majd a Traumatológiai Klinikán kezdett dolgozni, ahol baleseti sebészeti és ortopédiai műtéti, szakrendelői és fekvőbeteg osztályon szerzett szakmai tapasztalatokat. Szakvizsgáját követően azonnal megkezdte a sportorvosi ráépíthető szakvizsga gyakorlatait. 2020. novemberében megszerzett sportorvosi szakvizsga. Eközben a nagycsaládos lét mellett heti, átlagosan öt edzésen vesz részt, illetve négyet ő maga vezet. Rendelésein alapgondolatait a mozgást szerető életmód vezérli. A Jómozgás Kft. alapító orvosa, a Klinikától független rendeléseit 2018. májusától megszakítás nélkül végzi.

 • Végzettségek:

  2010: orvosi diploma
  2016: sportedzői oklevél
  2017: ortopéd-traumatológiai szakvizsga
  2018: korrektív tréner, illetve rehabilitációs mesteredzői minősítés
  2020: sportorvosi szakvizsga

Dolnay Andrea

Vízvarázs divízió vezető, szakmai felelős úszóedző

 • Rólam:

  Dolnay Andi vagyok, Budapesten születtem és mivel édesapám vízilabda edző volt, gyakorlatilag a BVSC uszodában nőttem fel. Hat évesen kezdtem vízilabdázni, majd többszörös utánpótlás válogatott lettem. 18 évesen ösztöndíjjal New Yorkban tanultam tovább, ahol úsztam és vízilabdáztam az egyetemi csapatban. Az üzleti diploma megszerzése után néhány évig a szakmámban dolgoztam, de nem sokkal később csatlakoztam New York legnagyobb úszóiskolájához, ahol 6 éven keresztül tanítottam gyerekeket 6 hónapos babáktól 18 éves vízilabdásokig. A férjemmel létrehoztunk egy vízilabda szakosztályt, de az igazi szerelem a picik tanítása lett, különösen gyermekeim születése után. Az egyik legjobb érzés a világon, amikor látom őket mosolyogni, hogy mennyire elemükben vannak a vízben, mennyire élvezik a szabad mozgás örömét.