rolunk-jomozgas-csapata

Rólunk

Mozgásszervi szakorvosi diagnosztika és kezelések

 

A Jómozgás Kft. szakorvosi csapata minden erejével azon dolgozik, hogy a lehető legteljeskörűbb, ezáltal legpontosabb állapotfelmérést végezze el. Ennek során a szakorvosi vizsgálat konzultáció, illetve leggyakrabban képalkotó vizsgálatok (rtg., ultrahang, MRI) kérése történik.

 

A 2019-es év tapasztalatai alapján a jól kivizsgált és jól kezelt hozzánk fordulók kevesebb, mint 1%-ánál kényszerültünk műtéti javaslatot adni. Ez egyrészt a rendelés jellegéből is fakad, illetve azt fejezi ki, hogy elsősorban a nem műtéti kezeléseket részesítjük előnyben, amivel a felesleges műtéteket el tudjuk kerülni. Azokban az esetekben, amikor az adott állapot kizárólag műtéttel korrigálható, ezzel kapcsolatban teljes körű felvilágosítást és szükség esetén műtét megszervezését is elvégezzük.

 

Rendelőinkből csak úgy távozhat bárki, hogy valóban épülni érzi az egészségét.

 

 

 

 

Fizioterápia – gyógytorna

 

Rendelésünkön gyakran ajánlunk gyógytornát a hozzánk fordulóknak, mert a mozgásterápiás korrekciók hosszú távon fenntartható eredménye nagyon meggyőző. Fiziotrapeuta kollégáink, kolléganőink a helyszínen illetve város szerte partneri kapcsolatban állnak az Önök rendelkezésére.

 

 

 

Vízvarázs

 

 

Cégünk különlegessége, hogy nemcsak szárazföldi, hanem vízi mozgásterápiát is alkalmaz: mindezt abban a korosztályban, amely az úszásoktatók többsége szempontjából a legkevésbé praktikus, a gyermek életének harmadik hónapjától négy éves koráig. A mozgásfejlesztő módszer lényege a vízhez szoktatáson túl a víz felhajtó erejének köszönhető másképp mozgó közegben megtanulható mozgások által az idegrendszer stimulálása, ezáltal érésének elősegítése. Ez heti egy-két alkalom “vizes” foglalkozást jelent, az általunk alkalmazott módszer elit oktatás színvonalú: ez azt jelenti, hogy a kisgyermekek vizes foglalkozásai egy oktató legfeljebb négy fős csoportokban tart foglalkozásokat. A babakori vizes foglalkozásnál a szülő kötelező jelenléte miatt egyszerre hat gyermek foglalkoztatása megengedett.

 

 

További információk a Vízvarázsról

Szakembereink

  • dr-kovacs-milan

    Dr. Kovács Milán

    traumatológus és ortopéd szakorvos, harcművész sportoló, sportedző

  • dolnay-andrea

    Dolnay Andrea

    Vízvarázs divízió vezető, szakmai felelős úszóedző